Top orașe pe care trebuie să le vizitezi măcar o dată în viață

Cu un bucklist care se mareste din ce in ce mai tare si care ne atrage din ce in ce mai mult, am putea sa pierdem din vedere esentialul si sa ne atasam de chestii fara importanta. Daca ritmul accelerat al vietii nu te lasa sa te gandesti asa cum trebuie la urmatoarea ta destinatie, iata care sunt cele mai frumoase orase pe care trebuie sa le vizitezi macar o data in viata.

De la marile captiale antice la orasele moderne din Asia, Europa sau Africa, iata o lista care ar putea deveni sursa ta de inspiratie.

Venetia, Italia. Un oras care nu are cum sa nu fie inclus pe lista. Canalele sale sunt cele mai pitoresti si cele mai grandioase, casutele cele mai colorate si barurile cele mai primitoare. Venetia este pur si simplu un oras care nu are egal.

New York City, Statele Unite. Nimic uimitor in faptul ca uneori, New York este numit intersectia lumii. Nu vei mai gasi niciunde altundeva un concentrat atat de halucinant intre arta, cultura, bucatarie si atractii.

Rio de Janeiro, Brazilia. Celebrul sau Carnaval, orizontul si statuia sa iconica, dar si plajele sale impresionant, fac din Rio de Janeiro o experienta minunata pentru toate simturile.

Bangkok, Thailanda. De la templele pacifice pana la cele mai exotice piete sau pana la cluburile de noapte foarte zgomotoase, Bangkok are o multime de atractii pe gustul tuturor.

Londra, Marea Britanie. Cu muzeele sale prestigioase, celebrele piete de pe strada si farmecul sau British, nu e de mirare ca Londra este vizitata de o multime de turisti din intreaga lume.

Istanbul, Turcia. Este locul unde vestul se intalneste cu estul. Are moschee monumentale, bazaruri animate, fiind un oras care evoca istoria unui trecut infloritor, dar si cu o dezvoltare considerabila.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?