The Purge sezonul 2 – trailerul spune mai multe decât intriga

Un trailer al sezonului 2 al serialului The Purge tocmai a fost difuzat. Descoperim in acest trailer culisele filmarilor, cateva imagini inedite precum si mini interviuri luate actorilor principali, producatorilor si chiar creatorului serialului, James DeMonaco. Fanii serialului au asteptat cu siguranta acest nou sezon.

Franciza The Purge, semnata James DeMonaco este produsa de Blumhouse si este alcatuita din patru filme si un serial cu un prim sezon lansat in 2018. Datorita succesului de care s-a bucurat, un al doilea sezon a fost comandat destul de repede. Difuzat in pe canalul USA in Statele Unite ale Americii, ceilalti il pot descoperi pe Amazon Prime.

Acest nou sezon va beneficia si de o distributie noua compusa din Derek Luke (13 Reasons Why), Max Martini (The Order), Paola Nuñez (The Son) si Joel Allen. In trailer o descoperim si pe actrita Rochelle Aytes (Mistresses). Daca inca nu ai inteles, sezonul 2 va vorbi despre viata dupa noaptea judecatii si insusi Jason Blum ne vorbeste despre acest lucru in trailerul acestui nou sezon. Serialul va explora deci un aspect extrem de interesant din cadrul faimoasei Nopti a Judecatii, vom afla care sunt consecintele acestei nopti si ce s-a intamplat cu personajele dupa aceasta noapte. Au reusit sa isi revina sau isi pregatesc razbunarea pentru anul urmator? Au remuscari sau chiar din contra? Niste intrebari pasionante la care vom afla raspunsul in acest al doilea sezon.

Vom urmari deci mai multe personaje :
Marcus Moore (Derek Luke), un barbat casatorit, cu o viata linistita care va fi complet bulversata dupa ce un asasin isi face aparitia in casa sa in Noaptea Judecatii.

Ryan Grant (Marc Martini) care si-a petrecut intregul an pregatindu-se pentru aceasta noapte speciala.

Esme Carmona (Paola Nunez), angajata unui centru de supraveghere care si-a consacrat intreaga viata detectarii celor mai periculosi criminali din oras.

Ben (Joel Allen), un membru al fraternitatii al carui viata se schimba radical atunci cand iese pentru prima data din casa in timpul Noptii Judecatii.

Sezonul 2 al serialului The Purge va fi difuzat incepand cu data de 15 octombrie, un episod pe saptamana, si, la fel ca anul trecut, incepand cu a doua zi pe Amazon Prime in Europa si restul tarilor. De notat este faptul ca un al cincilea film estein lucru si ar trebui sa fie lansat undeva in anul 2020.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?