Serialele la care trebuie să te uiți neapărat dacă adori “Elite”

Iti place la nebunie serialul « Elite » si nu stii la ce seriale asemanatoare sa te mai uiti pentri a scapa putin de nostalgie?

Pentru a mai avea rabdare putin pana cand elevii de la Las Encinas se vor intoarce, iti propunem alte seriale la lcare sa te uiti.

La Casa de Papel. Departe de noi de a intra in cliseele serialelor spaniole, dar « La Casa de Papel » are actori care fac parte din castingul « Elite ». Cea mai buna modalitate deci de a-i regasi pe Jaime Lorente sau Miguel Herran, intr-un alt rol decat cel al unor elevi de scoala.

Gossip Girl. Daca iti place la nebunie serialul « Elite », cu siguranta ca iti plac si povestile cu scoli private si cu adolescenti privilegiati sau rasfatati de soarta. Cu siguranta deci ca iti va fi pe plac si « Gossip Girl » . Aici clasa medie, reprezentata de Dan Humphret si de sora sa mai mica, Jenny, trebuie sa faca fata elitei din Manhattan in unoforme scolare.

13 Reasons Why. O banda de adolescenti, intrigi mortale si secrete foarte bine ascunse… un lucru e sigur- daca iti place foarte multe « Elite », iti va placea cu siguranta si acest serial.

How to Get Away With Murder. In fruntea unui cabinet de avocatura, Viola Davis se inconjoara de cei mai stralucitori tineri, studenti la drept, pentru a rezolva diverse cazuri. Intirigile de aici, inclusiv o crima,.unde toti ajung sa aiba mainile murdare, ar trebui sa tina in suspans toti fanii « Elite ».

Riverdale. Ah « Riverdale »… Daca iti place « Elite », atunci iti place cu siguranta serialele cu adolescenti. Imposibil deci sa treci cu vederea si serialul inspirat din Archie Comics. Sezonul 4 a debutat recent. Deci a venit timpul sa te scufunzi si tu in universul Riverdale, unde mortii chiar nu mai conteaza si unde adolescentii fac legea.

Baby. Serialul « Elite » are si o latura mai sexy sau mai senzuala. Acelasi lucru care se regaseste si in serialul de origine italiana, « Baby ». Doi adolescenti care traiesc intr-un cartier din Roma se indreapta inspre prostitutie pentru a duce o viata din ce in ce mai luxoasa.

Pretty Little Liars. Un grup de prietene, o disparitie ciudata, foarte multe banuieli si mici minciuni care sa aranjeze lucrurile. Iata cum am putea ddescrie acest serial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *