Samsung Galaxy A51 2020 – principalele caracteristici înainte de lansarea oficială

Inlocuitorul lui A50 isi dezvaluie principalele caracteristici inainte de lansarea oficiala. Se va numi Galaxy A51 si urmeaza sa fie lansat pe data de 12 decembrie.

Samsung intentioneaza sa ramana liderul incontestabil pe piata smartphone-urilor. In septembrie, marca sud-coreeana a lansat o gama nou nouta de produse, mai degraba accesibile, botezata Galaxy A. In acelasi timp cu dezvoltarea unor smartphone-uri menite sa concureze cu Apple sau Huawei, din gama premium, Samsung lanseaza modele si din gama mid range.

Galaxy A51 soseste curand. De curand, am putut afla, gratie SamMobile ca inlocuitorul lui A50 isi va face aparitia in mod oficial pe data de 12 decembrie. Drept urmare, Samsung nu mai asteapta pana in 2020 sa isi inlocuiasca un smartphone de altfel destul de popular care a fost lansat anul acesta pe data de 25 februarie. Pentru a evita de a fi depasit de concurenti pe acelasi segment de pret precum Redmi sau Motorola, Galaxy A51 va aparea mai devreme decat s-a prevazut. Saptamana trecuta, cu ocazia organizarii unui eveniment de catre Samsung, Galaxy A51 a oferit cateva informatii oficiale despre noul sau model in intregime borderless, daca este sa ne luam dupa informatiile oferite de SamMobile. In plus, a aparut si o poza oficiala cu noul telefon. Ca si in cazul lui Note 10, Galaxy A51 va beneficia de o perforatie mica, renuntand drept urmare la vechiul design cu breton in forma de picatura de apa.

In ceea ce priveste partea dorsala, smartphone-ul va adopta noua tendinta initiata de Apple pe modelul sau iPhone 11, cu alte cuvinte un modul foto intr-un dispozitiv patrat. Ai inteles – Galaxy A51 va propune mai multe aparate foto, cel mai probabil 4 conform SamMobile.

Culorile propuse sunt roz deschis dar si negru sau alb, culori mai pastelate decat de obicei. Logo-ul Samsung va cobori putin, datorita aparitiei acestui modul foto mai masiv.

La fel ca in cazul lui A50 in 2019, bateria va avea o capacitate de 4000 mAh, compatibila cu incarcarea rapida de 15W. Procesorul nu va mai fi Exynos 9610 ci 9611. In termeni de performanta, Exynos 9611 este mult mai puternic decat 9610. Galaxy A51 va fi cuplat la 4 sau la 6 GB RAM si stocarea interna va varia intre 64 sau 128 GB. Ecranul este de 6,4 inchi cu tehnologie AMOLED in loc de LCD. Aparatul foto principal va fi unul de 48 mpx.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?