OnePlus 8 Lite – tot ce trebuie să știi despre acest telefon din gama mid range

OnePlus 8 Lite se dezvaluie cu cateva luni inainte de lansarea sa oficiala. Acest model se afiseaza online cu cateva caracteristici precum un aparat foto triplu in partea dorsala si o perforatie situata in centru, in partea din fata.

OnePlus se pare ca urmeaza sa lanseze numai putin de 3 modele noi in primul semestru al anului 2020. Lansarea acestor modele nu este un lucru deloc surprinzator, stim deja mai multe lucruri despre OnePlus 8 si OnePlus 8 Pro precum si despre fisa lor tehnica. Se mai stie si faptul ca OnePlus pregateste si lansarea modelului OnePlus 8 Lite. Mai multe informatii despre acest model au aparut deja online.

OnePlus 8 Lite are un ecran de 6,4 inchi cu o perforatie in partea din fata si 3 senzori foto in partea din spate. Informatiile dezvaluite de OnLeaks scot la iveala un aparat care profita de un ecrand de 6,4 sau 6,5 inchi. In partea superioara a ecranului, in centru, gasim o perforatie pentru senzorul de selfie. Sa ne amintim ca in cazul lui OnePlus 8 si OnePlus 8 Pro, aceiasi perforatie se regaseste in partea stanga a ecranului. Partea dorsala a lui OnePlus 8 Lite beneficiaza de doua aparate foto la care pare sa se adauge un senzor ToF. Absenta senzorului de amprenta digitala din partea din spate ne lasa sa presupunem ca acesta din urma va fi integrat in fata, sub ecran. Aparatul ar trebui sa profite de un ecran AMOLED. Telefonul va masura 8,6 mm ceea ce inseamna ca va fi mai fin decat OnePlus 8 Pro care are 8,9 mm.

Caracteristicile materiale raman insa marea necunoscuta in ceea ce-l priveste pe OnePlus 8 Lite. Daca fratii sai mai mari ar trebui sa beneficieze de un Snapdragon 865, recent anuntat de catre Qualcomm, aceasta versiune ar trebui sa profite de un SoC din gama mid range insa inca nu stim despre ce model este vorba.

Fara indoiala ca, odata cu acest nou telefon, OnePlus va reveni la esential in ceea ce priveste pretul. In 2014 constructorul s-a facut cunoscut comercializand smartphone-uri puternice la preturi care nu depasesc 300 de euro. De-a lungul anilor tarifele s-au dublat – la lansare, OnePlus 7T avea un pret de 559 de euro in timp ce OnePlus 7T Pro ajungea la 750 de euro. Cu OnePlus 8 Lite constructorul va propune un pret de aproximativ 400 de euro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?