Obiceiurile pe care le au familile fericite

Secretul fericirii nu exista, insa fiecare dintre noi putem sa acordam mai multa atentie familiei pentru a incerca totusi sa ducem o viata mai buna. Bineinteles, uneori poate parea extrem de dificil, mai ales atunci cand cei mici sunt la scoala, dupa care se ocupa de activitatile extrascolare, iar mai apoi sunt foarte greu de despartiti de laptop sau telefonul inteligent. Sa nu mai spunem de faptul ca si parintii lor sunt la fel de ocupati, mai ales ca fiecare este la job pana seara tarziu. Dar daca toata lumea face altceva, cum poate fi o familie fericita? Ce fac mai exact familile care sunt fericite si cum reusesc?

1. Familile fericite merg in excursii impreuna

Daca va puteti permite cateva excursii pe an ar fi excelent. Nu trebuie sa fie neaparat ceva scump, nu intotdeauna sunt bani pentru a vizita o tara straina, insa puteti merge cu copiii in locul unde ti-ai intalnit partenerul de viata, in orasul natal, sau la o ruda de care sunteti foarte atasati. Puteti, de asemenea, sa iesiti in aer liber si sa petreceti mai mult timp impreuna.

2. Familile fericite comunica mult intre ei si isi spun povesti

Nu trebuie de fiecare data sa parasiti casa pentru a imbunatati atmosfera in familie. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa aveti o seara de discutii libere, in care sa impartasiti din experienta voastra de viata, despre anumite traditii din zonele din care veniti. De asemenea, la aceste discutii puteti aduce si bunicii, cu siguranta vor avea multe de povestit iar cei mici vor fi cu adevarat captivati.

3. Familile fericite au ritualuri de familie

Puteti cadea de bun acord la a stabili o rutina care sa fie respectata de toti membrii familiei. Alegeti o zi pe saptamana in care sa faceti o activitate care va relaxeaza pe toti. Puteti merge la bunici, sau puteti sa aveti seara de film sau sa gatiti un nou fel de pizzza in fiecare zi de miercuri. Decizia trebuie sa fie una cat mai personala si sa descrie cat mai bine familia pe care o aveti. 

Sunt multe lucruri pe care le puteti face pentru a avea o familie fericita, iar primul lucru pe care trebuie sa il investiti este inevitabil timpul.

1 thought on “Obiceiurile pe care le au familile fericite

  1. Limbajul e de lemn, cum bine ne-au obisnuit cineastii nostri, dar pare relativ onorabil. Sigur, pare tot pe sablonul: “hai sa punem mizeria Romaniei pe tapet”, dar imi aduce cumva aminte de Eu cand vreau sa fluier, fluier si imi da sperante. Adica nu se poate sa fie mai rau ca productiile MediaPro, nu? Bine ca se gaseste macar pe 123movies download si le pot vedea acolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *