Lupin partea a doua, Elite, Awake… la ce ne uităm în iunie pe Netflix?

Luna iunie va fi foarte bogata in noutati pentru toti abonatii Netflix. Chiar daca multa lume profita si sta mai mult pe terasa si se bucura ca cinematografele sunt din nou deschise, iata o selectie cu ce poti vedea pe Netflix.

Printre programele anuntate se numara noul serial feeric Sweet Tooth, partea a doua de la Lupin sau sezonul 4 de la Elite. Vom putea vedea si noul film Awake, un film SF, deci o multime de lucruri bune pentru toate gusturile.

Sweet Toth, din 4 iunie. Sweet Toth este inainte de toate o serie de comicsuri scrise de Jeff Lemire si publicate de Vertigo incepand cu luna septembrie 2019. Sweet Toth ne duce intr-un decor post-apocaliptic unde un adorabil baietel, pe jumatate om, pe jumatate cerb cauta un nou inceput.

Awake, din 9 iunie. Un film nou pe Netflix, care ne ajuta sa o regasim pe vedeta din Jane The Virgin, in rolul lui Jill. Un gigant Black Out paralizeaza toate echipamentele electrice si priveaza umanitatea de somn. Jill ar putea detine cheia remediului contra acestei probleme, datorita propriei sale fiice.

Lupin, partea a doua, din 11 iunie. Un serial cu Omar Sy care s-a bucurat de un imens succes de la lansarea sa. Se stie deja ca Lupin va avea si o parte a treia, confirmata deja si de catre Omar Sy. Vom adora cu siguranta sa urmarim toate aventurile gentlemanului hot!

Elite, sezonul 4, din 18 iunie. Difuzat la scara mondiala din 2018, serialul Elite inca se mai bucura de un succes imens. Trailerul sau a fost dezvaluit deja si stim ca va avea si unele episoade bonus, intre 14 si 17 iunie. Si ne putem astepta in noul sezon la cea mai frumoasa romanta LGBTQ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *