Detox de primăvară… pentru păr

Păr tern, plat, deteriorat, fără strălucire…ți se pare cunoscut? Te-ai săturat de toate aceste probleme cu care se confruntă părul tău și ai vrea să le remediezi? Nu mai căuta, am găsit pentru tine soluția ideală, detoxifierea podoabei capilare.

Specialiștii îți vor spune că detoxul pentru păr este asemenea curățeniei făcute odată cu sosirea primăverii prin casă, indispensabilă cu alte cuvinte. Astfel, odată cu schimbarea de anotimp, odată cu sosirea primăverii, ne purificăm în profunzime scalpul și părul.

Care sunt beneficiile unui detox capilar? Un detox capilar ne ajută să ne debarasăm podoaba capilară de urmele de poluare, de praf, de reziduurile produselor chimice, precum dimetichonul prezent în 90% din șampoanele și produsele de îngrijire ale părului de pe piață care are drept avantaj conferirea de volum părului însă care ne asfixiază scalpul.

Detox capilar: cât de des? Cât de des trebuie să efectuăm un detox capilar? O dată- de două ori pe săptămână timp de două luni, nu mai mult. Nu fi nerăbdătoare, rezultatele nu vor întârzia să apară încă de la prima operațiune de acest gen și se vor ameliora pe măsura trecerii timpului. În mai puțin de opt săptămâni părul tău va arăta altfel, va renaște la propriu.

Detoxifică podoaba capilară în mod natural. Pentru adeptele DYY, detoxifierea capilară se derulează în două etape:
– diluează o lingură de bicarbonat de sodiu într-un pahar cu apă plată, amestecă, aplică acest amestec pe scalp, masează cu mișcări circulare după care clătește din abudență.
– refă această operațiune cu ajutorul unui amestec format din apă plată și o lungură de oțeț de mere bio.

După efectuarea detoxului capilar, spală-ți părul după care aplică un ser sau un ulei protector. În cazul în care alegi un produs existent pe piașă pentru detoxiferea părului asigură-te de faptul că nu conține silicon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?