De ce să vizitezi Edimburgh

Capitala Scoției este adesea asociată cu kilturi și cimpoaiele. Însă Edimburg nu poate fi rezumat la folclor. Oraș magnific, Edimburgh adăpostește, între tradiție și modernitate, o cultură bogată și o atmosferă plăcută și activă. Edimburgh este destinația ideală pentru un city break.

Clădiri încărcate de istorie. Orașul Edimburgh adăpostește o mulțime de monumente istorice, în vechiul oraș în special. Castelul Edimburgh este cel mai frumos din cartierul vechi și domină întregul oraș. Nici palatul Holyrood nu se lasă mai prejos, este absolut magnific. Turiștii se vor simți transportați într-o altă epocă.

Viața modernă din Edimburgh. Chiar dacă orașul dispune de un trecut bogat, este modern și animat. Edimburgh dispune de o mulțime de baruri și puburi în care turiștii și localnicii se pot relaxa la un pahar de bere și pot asculta muzică odată cu lăsarea serii. În ceea ce privește shoppingul, strada Princess adăpostește o mulțime de magazine.

Edimburgh, oraș cultural. An de an, Festivalul Internațional de la Edimburgh se organizează în oraș. Este vorba despre cel mai mare festival cultural anual din lume, cuprinzând mai multe domenii artistice și culturale. Capitala găzduiește în egală măsură National Museum of Scotland care prezintă obiecte variate, făcute în Scoția sau aduse de exploratori și oameni de știință. national Galleries din Scoția prezintă colecții cu opere permanente dar și expoziții temporare.

3D Loch Ness Experience. Cum să ajungi în Scoția fără să te gândești la Nessie, celebrul monstru din Highlands? Este prezent în oraș datorită 3d Loch Ness Experience. Expoziția este bazată pe studiile lui Adrien Shine, un specialit în lacul Loch Ness. O mulțime de prezentări 3D dar și informații cu privire la miturile despre acest monstru mitic.

După cum vezi, există câteva motive întemeiate pentru care ar trebui să vizitezi Scoția, Edimburgh în special. Alege și tu Edinburgh drept următoarea destinație de călătorie și nu vei regreta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?