Cum să alegi cadoul perfect

Cred că de când a început anul 2015 am participat la mai multe petreceri decât am participat în total anul 2014 care de altfel s-a încheiat acum ceva timp.

Fiind atât de ocupat cu zilele de naştere ale prietenilor, nunţi, botezuri şi aproape că a fost şi o înmormântare, am tot căutat pe internet idei de cadouri în funcţie de evenimentul la care eram nevoit să particip, fie că într-adevăr îmi doream sau o făceam doar din respect şi/sau obligaţie pentru că, nu-i aşa, nu ai cum să te duci cu mâna goală la ziua cuiva de naştere, mai ales dacă este vorba de majorat (cei care sunteţi trecuţi prin petreceri ştiţi ce distracţie e).

Aşadar, dacă aveţi de gând să vă duceţi pe la ceva onomastici în viitorul apropiat sau aveţi prieteni care o vor face şi nu ştiti ce cadou ar fi ideal am făcut o scurtă listă cu detaliile de care să ţineţi cont în momentul în care alegeţi un cadou pentru o persoană.

Cadouri amuzante – dacă este ziua unui prieten foarte bun atunci vă puteţi permite să-i daţi drept cadou o chestie haioasă. La ultimul majorat la care am participat, cineva a adus într-o pungă de cadou hârtie îgienică, becuri, întrerupătoare şi foarfece.

Cadouri reprezentative – unul dintre soluţiile la care apelez des în materie de cadouri sunt cele reprezentative, dacă le pot spune aşa, mai exact sunt destul de apreciate tricourile cu mesaje de la mulţi ani, cănile cu imagini cu sărbătoritul şi aşa mai departe.

Cadourile în băutură – dacă persoana la a cărei zi de naştere participaţi credeţi că ar aprecia dacă i-aţi da drept cadou o sticlă de whiskey sau câteva de vin atunci nu mai trebuie să vă faceţi prea mari griji în alegerea unui cadou.

În urma celor spuse sper că nu veţi mai întâmpina foarte multe probleme în alegerea unui cadou ideal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *