Cine va fi noua victimă a lui Joe în sezonul 3 al serialului You?

Sezonul 3 al serialului You va fi disponibil pe Netflix abia in 2021. Insa cine va fi de data aceasta in colimatorul lui Joe? Iata care este personajul care va dejuca planurile acestui psihopat infam.

Lumea este impartita in doua tabere: pe de o parte sunt cei care adora serialul You, pe de alta parte cei care detesta acest serial Netflix. Cei aflati in prima tabara se intreaba cu siguranta cine va fi in colimatorul lui Joe de aceasta data.

Viitoarea victima a lui Joe se numeste Natalie. Interpretata de catre Michaela McManus (am mai vazut-o jucand in The Village), acest personaj se vrea a fi unul ambitios, inteligent si destul de greu de pacalit. Va reusi Natalie sa dejoace planurile malefice ale lui Joe? Nimic nu este sigur deoarece, la fel ca toti protagonistii serialului, Natalie ascunde secrete teribile. Pentru Joe va fi o adevarata placere sa le dezgroape pentru a-si chinui si mai tare victima.

Insa, in realitate, unde s-au intalnit Natalie si Joe? Nu foarte departe de Joe (ca de obicei) deoarece se pare ca Natalie este…vecina lui Joe. O putem vedea pentru prima data pe aceasta tanara femeie in finalul sezonului 2 al serialului You.

Drept urmare, Micaela McManus va interpreta rolul lui Natalie, vecina lui Joe si a lui Love, o femeie careia soarta pare sa ii surada si care va reusi sa atraga atentia lui Joe. Insa ce se ascunde in spatele acestui exterior aproape perfect? Psihopatul nostru preferat va incerca sa afle mai multe despre ea, cu consecintele pe care ni le imaginam deja…

Filmarile pentru noul sezon al serialului au fost bineinteles amanate din cauza pandemiei cu coronavirus insa, vor fi reluate in cel mai scurt timp si sezonul 3 urmeaza sa fie disponibil incepand cu anul 2021 pe Netflix.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *