Cele mai frumoase destinații de primăvară

Cu toții abia așteptăm să scăpăm de sezonul rece, ca natura să revină la viață și ca soarele să își facă reapariția pe cer. 1 martie marchează debutul primăverii, anotimp pe care îl primim cu brațele deschise de fiecare dată. Unde putem călători pentru a celebra reînvierea naturii?

Sezonul migdalelor la Mallorca. Înflorirea migdalilor la Mallorca marchează debutul primăverii: începe la sfârșitul lunii ianuarie și când cei șapte milioane de arbori încep să înflorească. Chiar dacă putem găsi acești arbori peste tot în Mallorca, regiunea situată între Calla Millor și Santanyi este cea mai frumoasă pentru a admira migdalii înfloriți. Poți explora numeroase golfuri care nu sunt atât de aglomerate ca în sezonul de vârf.

20 de grade la soare la Lisabona. Pentru numeroși pasionați de călătorii Lisabona este una din cele mai fascinante capitale din lume. Farmecul acestui oraș vechi, cocoțat pe șapte coline este pur și simplu prea mare ca să nu te lași sedus. Turiștii pot lua vechiul tramvai 28 pentru a explora străduțele înguste. Primăvara, la Lisabona sunt în jur de 20 de grade la soare.

Piețele colorate din Marrakech. Orașul marocan reprezintă destinația ideală pentru numeroși turiști. Marrakech este un oraș de mare diversitate culturală și nu numai: turiștii vor da din surpriză în surpriză, din moschei istorice în piețe colorate, pline de lume. Aici arta negocierii trebuie stăpânită la perfecție.

Câmpiile însorite din Freiburg. Kaiserstuhl (Scaunul împăratului) este o regiune de munte situată în apropiere de Freiburg, în Germania, în apropiere de frontiera alsaciană. Aici se înregistrează cele mai înalte temperaturi din Germania.

Perioada cireșelor în Spania. Dacă vrei să admiri cireșii înfloriți atunci cea mai bună destinație în acest sens este Spania. Nu trebuie să mergi până în Japonia pentru a admira acest fenomen, cei din Spania sunt la fel de frumoși. Turiștii pot vizita piețele medievale, să asiste la festivaluri de muzică folk, până la începutul lunii mai.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?