Cele mai amuzante seriale 2018

Cei care s-au plictisit de filme online si vor sa faca o schimbare, pot opta pentru seriale amuzante – comedii savuroase capabile sa smulga hohote de ras pe banda rulanta. Lista acestora este destul de bogata, toate putand fi urmarite online, fie pe laptop, fie pe calculator sau pe tableta! In plus, o comedie este intotdeauna binevenita, pentru ca ridica moralul oricui!

Mai jos puteti gasi cele mai interesante seriale care sa va anime serile sau zilele de la sfarsitul saptamanii!

How I met your mother

Serialul urmareste povestea unui tata care decide sa le povesteasca copiilor cum a intalnit-o pe mama lor. Ceea ce face „How I met your mother” foarte captivant este ca la finalul fiecarui episod, cei mici cred ca au descoperit raspunsul, insa adevarul este cu totul diferit. Povestea este foarte amuzanta, fiind presarata cu picanterii si intalniri haioase, tinand pe oricine cu sufletul la gura. Oare cand vor afla, pana la urma, copiii cum s-au cunoscut parintii lor?

The Big Bang Theory

The Big Bang Theory este unul dintre cele mai indragite seriale ale momentului, avand in centrul actiunii o gasca de savanti, formata initial numai din baieti. Sheldon, Leonard, Raj si Howard sunt extrem de inteligenti, insa au probleme in a-si gasi partenere. Momentul in care Penny se muta vizavi de Sheldon si Leonard reprezinta insa inceputul schimbarii pentru cei 4 tineri, pentru ca incep sa-si diversifice activitatile, ajunga pana la urma sa aiba toti relatii si sa vada viata cu alti ochi!

Younger

Liza, o femeie care divorteaza la 40 de ani realizeaza ca atunci cand incearca sa-si gaseasca din nou propriul drum, intampina dificultati legate de cariera, pentru ca din cauza varstei, niemeni nu vrea sa o angajeze. Datorita faptului ca femeia arata extrem de bine, se gandeste sa spuna tuturor ca de fapt are 26 de ani. Partea amuzanta este ca aplicand aceasta idee nu reuseste doar sa-si gaseasca un loc de munca bun, ci si un iubit mai tanar decat ea cu 20 ani. Povestea este una plina de actiune si umor, fiind ideala pentru cei care vor sa se relaxeze pe couchtuner series si sa uite cu totul de probleme!

The Good Place

Un alt serial comedie este The Good Place. In rolul principal este Kristen Bell, care o intruchipeaza pe Eleanor. Tanara moare, insa ajunge intr-o lume numita „The Good Place”, acolo unde nu trebuie sa plateasca pentru nimic, iar toata lumea are relatii fericite si implinite. Momentul amuzant este atunci cand Eleanor realizeaza ca a ajuns din greseala aici, ea trebuind de fapt sa mearga in „The Bad Place”. Comedia este extrem de interesanta, fiind totodata o satira la adresa vietii de apoi!

Cei care reusesc sa aiba mai mult timp liber in weekend, pot opta si pentru filme 2017 online, mai ales ca anul trecut au fost lansate cateva comedii de exceptie! Big Sick, Baby driver, Kingsman si Girls trip sunt doar cateva dintre titlurile care au fost intre cele mai vizionate anul trecut si care au amuzat milioane de oameni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *