Cele 5 pagini necesare pentru orice site

Un site, poate avea foarte multe moduri de prezentare, fiecare depinzand in mod exclusiv de persoana care il detine si de ceea ce isi doreste aceasta de la el. Ca exemplu, un blog nisat uneori nici macar nu are informatii despre cel care il administreaza, in timp ce pentru un blog personal, nici macar nu se pune problema de asa ceva. Si chiar daca modalitatile prin care poti prezenta informatiile cu referire sau la ceea ce reprezinta site-ul, ma voi referi doar la cateva.

Mai exact, este vorba despre cele 5 pagini pe care absolut orice site trebuie sa le aiba active, indiferent ca vorbim despre un magazin online, un blog sau un site de prezentare. Acestea vor ajuta blogul sa creasca din toate punctele de vedere si de aceea, nu trece cu vederea, adaugandu-le si tu pe site-ul pe care il detii si vei vedea ca in cateva luni, situatia se va schimba radical, rezultatele constand in interactiunea cititorilor tai.

5 pagini esentiale pentru un site

Prima prezentata, consta intr-o pagina foarte banala prin care face trimitere la informatiile de prezentare ale site-ului. Mai exact, este vorba despre pagina Acasa si din punct de vedere seo are numeroase beneficii chiar importante. Desi inca pot fi gasite site-uri fara aceasta pagina, totusi nu face si tu aceasta greseala si asigura-te ca o ai inclusa pe site-ul tau, ajutand utilizatorii si din punct de vedere al accesarii site-ului, oferind o comoditate aparte si fara de care multi s-ar simti incomozi.

Cea de-a doua pagina, consta in prezentarea unor informatii cu privire la toate informatiile secundare, care trebuie sa explice rolul site-ului despre site intr-o maniera foarte detaliata, mult diferita fata de prima. Fie ca vorbim despre un blog sau despre un site pentru o afacere, acolo trebuie sa prezinti absolut toate informatiile. Cine esti, cu ce te ocupi, care este rolul site-ului in cauza si cu niste linkuri catre conturile sociale si eventual o poza. In cazul unui blog, aici depinde doar de tine ce tip de informatii oferi in timp ce pentru un site de prezentare sau un magazin online, informatiile trebuie sa prezinte si persoana juridica pentru care site-ul face referire.

Intr-o alta ordine de idei, o pagina care face referire la serviciile oferite sau la produsele vandute este si ea necesara. Spre exemplu, daca esti blogger sau o agentie de publicitate, serviciile oferite, trebuie evidentiate cat mai bine si cu cat mai multe detalii, in asa fel incat cine ajunge pe aceasta pagina sa inteleaga exact ceea ce esti in masura sa oferi, deoarece doar in felul acesta cine va fi interesat de ceea ce oferi te va contacta.

Iar ultima pagina importanta si necesara, consta in pagina cu lista articolelor publicate in cazul unui blog sau in cazul unui alt tip de site, cu informatii cu privire la continutul site-ului. De pe aceasta pagina, utilizatorii vor vrea sa ajunga pe anumite pagini secundare si care contin anumite informatii pe care ii intereseaza. Incearca sa le aranjezi in asa fel incat sa poate fi gasita orice tip de informatie cat mai usoara, preferabil in ordinea publicarii lor.

1 thought on “Cele 5 pagini necesare pentru orice site

  1. Din punctul meu de vedere un sirte trebuie sa fie foarte bine optimizat, pentru ca degeaba ai aceste pagini daca nu ai nimic scris pe in ele sau daca ce ai scris este total gresit si alandala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *