Ce conteză cu adevărat în viață?

Ni se întâmplă tuturor să ne afundăm în deadline-uri sau să nu ne organizăm timpul atât de bine încât să mai avem și timp liber, așadar, pierdem momente frumoase din viață, lucru pe care îl realizăm abia când este prea târziu și nu mai putem întoarce timpul pentru noi. Este important să fim organizați pentru că altfel pierdem foarte mult timp, iar acum, mai mult ca niciodată, timpul înseamnă foarte mult. Tragem de noi până la epuizare pentru că ne dorim o viață frumoasă și lipsită de griji, dar ce înseamnă defapt această expresie pentru noi?

Ne trezim în fiecare dimineață cu gândul la un viitor mai bun, ne dăm jos din pat cu gândul de a munci pentru a ne fi mai bine, facem toate lucrurile pe grabă, trecem peste momentele de relaxare și odihnă cu ușurință, iar atunci când beneficiem de ele, ne gândim tot la viitor, tot la ziua de mâine, tot la soluții prin care să ne facem viața mai ușoară. Ne-am definit cu toții niște idealuri, ne vedem bogați peste ani, ne vedem fericiți și fără grija zilei de mâine, dar nu cumva drumul spre acele idealuri preconcepute ne distruge viața?

Tind să cred că suntem manipulați continuu pentru a câștiga bani, acele hârtii care ne aduc zâmbetul pe buze și care, de cele mai multe ori, țin locul momentelor cu adevărat frumoase din viața unui om. Este lesne de înțeles că viața este mai ușoară dacă ai bani, dar cât timp ne petrecem în lupta spre a câștiga bani și cât timp îl dedicăm pentru a trăi cu adevărat.

Sunt zile în viața noastră când ne dăm seama de lucrurile care contează cu adevărat, de ce omitem zi de zi, de oamenii importanți din viața noastră pe care nu îi mai vizităm pentru că suntem ocupați să câștigăm bani. Ce contează cu adevărat?

Lasă un răspuns