Care sunt primele reacții la Avengers: Endgame

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului si anume Avengers: Endgame a avut deja premiera in Los Angeles, luni, pe 22 aprilie. Acesta este considerat un film foarte asteptat de o multime de fani, dar si de persoane care nu sunt obisnuite cu filmele cu supereroi. Imediat dupa ce a fost lansat acest film s-a ridicat embargoul de pe retelele de socializare, iar oamenii au inceput sa vorbeasca despre el. Fanii s-au declarat cuceriti de acest film, ei fiind foarte multumiti de felul cum producatorii au decis sa incheie povestea. Chiar si criticii au fost de parere ca acest film reuseste sa iasa in evidenta foarte mult, el fiind indragit de un numar mare de persoane.

Jurnalsitii au spus ca filmul e mai mult decat cea mai buna versiune posibila a sa. Unii au spus ca aceasta productie a fost atat de grozava incat au plans, de mai multe ori. Filmul va va trece prin mai multe stari, de aceea trebuie sa fiti pregatiti pentru o calatorie emotionala. Veti rade, dar si plange de mai multe ori, iar finalul este unul cu adevarat epic pentru intreaga saga Infinity. Fanii se vor entuziasma la maximum atunci cand vor vedea acest film. Conform unor critici, cu toate ca filmul este unul foarte bine construit, el avand tot ceea ce-si doresc fanii, in unele faze el nu prea are sens, dar trecand peste aceste momente, un fan il va aprecia extrem de mult.

Nu ar trebui sa mergeti la acest film cu ideea ca veti vedea Infinity War partea a doua. Cele doua pelicule sunt diferite, dar reusesc impreuna sa completeze o serie mare de aspecte. Veti vedea cum MCU va reusi sa va prezinte ceea ce are el mai bun. In cadrul acestui film, veti rade, veti plange si veti trece prin numeroase trairi, de aceea trebuie sa fiti pregatiti pentru acest lucru. Avengers: Endgame este un film foarte interesant, din multe puncte de vedere, de aceea veti vedea ca il veti aprecia foarte mult. Veti avea parte de o reflectie a ultimilor 11 anui din MCU, lucru care va atinge perfectiunea pe toate planurile. Unii critici au spus ca acesta este noul film preferat din MCU, acest film fiind apreciat pentru poveste, dar si pentru modul in care se leaga tot pentru a realiza o pelicula de neuitat. Filmul a fost deja lansat si la noi in tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *