Care sunt modelele de geci must have ale primăverii?

Primăvara își face încet dar sigur apariția. Temperaturile sunt din ce în ce mai blânde și mai plăcute, zilele sunt mai lung, serile mai puțin răcoroase… cu siguranță că anotimpul preferat de foarte multe fashioniste bate deja la ușă.

Ce înseamă asta? Că trebuie să abandonezi gecile doudune, paltoanele sau gecile parka și să mizezi pe cele mai frumoase modele de geci ale primăverii.

Iar gecile primăverii anului 2017 sunt cele mai frumoase, mai vesele, cele mai colorate și cele mai lejere. Gata cu stilul sobru. Ai nevoie de ceva foarte colorat, fun și flashy care să îți pună ținutele în valoare.

Orange is the new black. Pentru un look plin de vitamină ai nevoie de un trenci mai lung în nuanțe de portocaliu. Arată cel mai bine alături de o pereche de blugi prespălați, cu o lungime 7/8. Dar și de pantofii animal print care îi va pune cel mai bine în valoare. O ținută cât se poate de șic, cu alte cuvinte.

Trenciul din piele, o valoare sigură pentru primăvară. Se pare că trenciul este cel mai frumos model de geacă pe care trebuie să îl porți peste tot în această primăvară. Și arată cel mai bine când este din piele. Dacă vrei cel mai cool și mai fashion look poartă-l cu pantofi cu un imprimeu tip piton.

Dar care sunt cele mai frumoase modele de trenciuri ale primăverii? Cele cu flori sau cele cu dungi, cu siguranță, care îți vor înveseli toate ținutele. Dar și cele satinate, cu un model flower power purtate alături de un total look white.

De o haină în carouri ce zici? Este cel care va veni cu un plus de eleganță și cu un stil parisian șic pentru toate ținutele tale.

Geaca animal print. Pentru un plus de wild adus tuturor ținutelor, este modelul perfect de geacă. Este cel care va pune cel mai bine în valoare blugii boyfriend.

Un comentariu la „Care sunt modelele de geci must have ale primăverii?

  1. Mad Max: Fury Road (2015) watch series tv

    Eu tocmai am fost la Mad Max la IMAX si pot sa spun ca a fost super din toate punctele de vedere. Doar ca e foarte obositor 3D-ul acolo. Celor care inca nu ati apucat sa il vedeti, va recomand sa mergeti la noul cinematograf 4DX de la Bucuresti MegaMall.

    Eu ii dau 9/10, doar pentru ca 10/10 e cam subiectiv. Las si la aprecierea voastra.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?