Care a fost Răzbunătorul mai dificil de prezentat?

Scenaristii care au lucrat la filmul Avengers au dezvaluit care a fost, conform lor, Razbunatorul cu care au avut cel mai mult de furca in realizarea personajului. Cei care s-au ocupat de scenariu, au avut de furca, unul dintre personaje punandu-i la o grea incercare. Ei au spus ca cel mai greu de scos in evidenta personaj a fost Natasha Romanoff. Aceestia au adaugat faptul ca protagonista este un personaj puternic prin natrura sa, dar datorita faptului ca nu arata ceea ce simte, i-a pus in dificultate destul de mult.

A trebuit astfel ca scenaristii sa arate prin scenariu prin ce trece protagonista, iar acest lucru a fost putin mai dificil. Ei au trebui sa arate toate aceste lucruri despre personalitatea protagonistei, fara a o strica si fara prea multe explicatii, astfel incat oamenii sa inteleaga prin ce trece ea in cadrul filmului. Un alt lucru pe care l-au mentionat regizorii Joe si Anthony Russo a fost ca au avut nevoie sa-l regandeasca putin pe Captain America datorita faptului ca singuratatea prin care trecea nu il facea o figura prea atasata. Ei au creat astfel acest personaj, pornind de acest lucru, schimbandu-i personalitatea in functie de acest aspect.

Regizorii au discutat despre o regandire a personajului Captain America inca din The Winter Soldier. Ei au mai spus ca le-a placut mult personajul din benzile desenate, dar cu toate acestea l-au considerat a fi un personaj destul de plcitisitor. El era in permanenta infatisat doar in alb si negru neavand profunzime. Exista astfel ocazia de a spune o poveste despre el, dar deja in al doillea film oamenii isi pierd interesul. Scenaristii s-au gandit ca acest personaj a fost interpretat doar intr-un anumit fel timp de ani de zile asa ca s-au decis sa il schimbe si sa-l faca un personaj caracteristic zilelor noastre.

Filmul Avengres: Endgame a aparut deja in cinemauri, acesta fiind probabil unul dintre ultimele filme in care il vom mai vedea pe Captain America. Acesta are de-a face cu o noua confruntare si anume sa-l infranga pe Thanos, titan care a provocat o multime de pierderi in Avengers Infinity War. Ramane de vazut ce se va intampla pe viitor cu rolul lui Captain America si care va fi directia acestui film. Acest personaj este indragit atat de iubitorii de benzi desenate, cat si de cei care s-au obisnuit cu filmele celor de la Marvel din ultimii ani.

Lasă un răspuns