3 feluri în care poți purta tricoul cu mesaje

Cu mesaje nonconformiste, amuzante, feministe sau cu veritabile slogane sau filosofii de viață, tricourile cu imprimeuri sunt mai noi un veritabil fashion statement. Cum se poartă cu stil și convingere? Iată câteva idei de ținute care să te inspire.

Prima versiune – un look 100% casual. Tricoul cu mesaje a devenit în ultima vreme piesa vestimentară preferată a multora dintre noi. Este o veritabilă valoare sigură, o piesă de bază din garderobă care se poate purta cu orice. Pentru un look mai cosy și mai casual îl poți purta alături de bascheți albi și de o pereche de blugi tip boyfriend. Iar dacă este mai rece afară, îl poți purta alături de un pulover tip sweat sau de o haină din lână. Cardiganul poate să fie cea mai bună idee.

A doua versiune – un look foarte șic. Chiar dacă tricoul cu mesaje merge de minune la un look casual, asta nu înseamnă că nu se poate adapta și unui look mai șic sau mai glamour. Cu el poți face ravagii seara. Nu te-ai fi gândit la asta. Nu-i așa? Îți poți asuma latura sa mai tomboy sau androgină și îl poți purta la o ținută foarte șic alături de o fustă mini în nuanțe de negru. Pantofii eleganți cu toc înalt, tot în nuanțe de negru, gen mule, vor face senzație cu siguranță. Și dacă vrei să fii și mai sofisticată, poartă la ținută și o geantă cu lănțișor.

A treia versiune- un look ideal pentru birou. Dacă nu te poți despărți de tricoul mult iubit nici la locul de muncă, poți miza pe o ținută compusă din o pereche de pantaloni carrot, un trenci și o pereche de botine. Sacoul poate și el completa foarte bine ținuta.

Tu ai un tricou cu mesaje la tine în dressing?

Un comentariu la „3 feluri în care poți purta tricoul cu mesaje

Faci un comentariu sau dai un răspuns?