Tinteste spre luna. Chiar daca nu vei reusi, macar vei fi printre stele…
Primesc un mail mai ciudat ieri:
Buna. Suntem:
- Anca
- Iulia
- Simona
- RoxanaOferim domnilor generosi servicii cum nu au mai intalnit.
-> Sex oral fara prezervativ = 40 RON o finalizare -> 60 RON o ora
-> Sex oral fara prezervativ cu finalizare in gura = 50 RON o finalizare -> 70 RON o ora
-> Sex normal cu prezervativ = 50 RON o finalizare -> 70 RON o ora
-> Sex normal fara prezervativ cu finalizare in interior sau gura= 70 RON o finalizare -> 90 RON o ora
-> Sex anal cu/fara prezervativ 35 RON ora- Anca XXXXXXXXXX
- Iulia XXXXXXXXXX
- Simona XXXXXXXXXX
- Roxana XXXXXXXXXXPublicitate by KROND + ROSPACE + FRIENDS.
Nu va promovam daca stati cuminti.
M`am interesat rapid sa vad despre ce este vorba. Nu, nu la fete, relax
. Ci la faptul ca primesc astfel de mail de la Krond. Citesc pe site la ei cum ca sunt tinta unui atac de imagine, si aceste mailuri nu sunt trimise de ei.
Ma intreb eu acum: Oare de faptul ca le`ar fi jena sa promoveze asa ceva au zis ca nu trimit ei? Pentru ca totusi, cineva ar plati o suma frumusica pentru o reclama catre 100k de persoane. Si ca sa nu para ca promoveaza asa ceva, ce au zis ei? Ia sa zicem ca nu noi ![]()
Parerea mea. E doar o presupunere insa…
Primesc azi un mail, in SPAM ( da, trec cu ochii si peste ele, sa nu`mi scape ceva ), de la o anume firma care`si zice ImpedioLearning, si care cica te invata Excel in 24 de ore. Mda…
Nu ma interesa oferta, nu`mi place sa primesc oferte de aiurea daca nu optez eu sa primesc… Merg mai jos sa caut link pentru dezabonare…
Acest mail nu este SPAM deoarece contine datele dvs de identificare si instructiuni pt dezabonare. V-a fost trimis pentru unul din urmatoarele motive: sunteti un partener al companiei noastre; va regasiti in baza noastra de date ca urmare a unei corespondente anterioare; adresa dvs de email a fost selectata dintr-o baza de date la care v-ati abonat; adresa de email a fost facuta publica de catre dvs prin vizualizari advertising online. Ne cerem scuze daca acest mesaj v-a fost trimis din greseala. Daca nu doriti sa primiti ofertele noastre sau acest mesaj a ajuns din greseala in casuta dvs, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la unsubscribe_ro@impediolearning.com cu subiectul “Dezabonare“.
Nu, sigur nu figurez in nici o baza de date. Sigur nu am avut nici o corespondenta anterioara. Sigur au omuleti pusi sa trimita mailuri de aiurea. Nu`i problema, se mai intampla. Trimit mail pentru dezabonare, sa nu ma frece zilnic cu oferte tampite. Ce credeti ca primesc inapoi?
Hi. This is the qmail-send program at yahoo.com.
I’m afraid I wasn’t able to deliver your message to the following addresses.
This is a permanent error; I’ve given up. Sorry it didn’t work out.
<unsubscribe_ro@impediolearning.com>:
65.254.49.210 does not like recipient.
Remote host said: 550 No Such User Here
Giving up on 65.254.49.210.
Bataie de joc. No such user here??? Nici o problema, la urmatorul mail vor fi si ei raportati ca spam la cei in masura. Si speram sa vedem in sfarsit pe cineva pedepsit pentru SPAM. Ma enerveaza ca nu au clienti si recurg la metode de astea. Nu sunt singurii care ma streseaza, dar ei sunt nenorociti pentru ca au pus adresa pentru dezabonare ( cica ) de aiurea. Nu exista… Bullshit…
Bataie de joc…
Au avut idei...